Ukemeny mai 2015

Middag/frokost/dessert/ukemeny: Her er maten jeg anbefaler å lage nå.
Mandag: Starter uken med ovnsbakt laks med dill, en stressfri hverdagsfavoritt jeg stadig vender tilbake til.
Tirsdag: Svinekoteletter med rødløk, eple og calvados er nok en enkel og kjapp hverdagshelt. Tar 15 minutter, men er proppfull av smak.
Onsdag: Jeg er generelt glad i pasta, og hva passer vel bedre i disse dager enn pasta primavera med asparges og reker?
Torsdag: Linseragu er nok den retten jeg har laget flest ganger de siste årene. Den er kjempegod alene om du vil ha en vegetarmiddag eller til hva som helst av fisk, fugl, kjøtt eller pølser, enten ovnsbakt, dampet, stekt eller grillet.
Fredag: Fredager er mat man kan spise med hendene tingen. Denne gangen går jeg for asiatiske kyllingvinger.
Lørdag: Starter dagen med baskerlandegg til frokost. Til middag utfordrer jeg skeptikerne til å gi min pizza med jordbærsaus et forsøk.
Søndag: Har satt av hele dagen til å koke oksehalekraft, lage ragu av oksehalekjøttet som serveres med hjemmelaget tagliatelle. Til dessert en klassiker med en tvist - safran-panna cotta.
Reader Comments